Liikettä ja lääkettä worskhop perjantaina 26.8. Sastamalassa

Liikettä ja lääkettä worskhop perjantaina 26.8. Sastamalassa

Ilmoittaudu workshopiin ajanvarauksemme kautta Aikuisten kurssit -kohdasta

Liikettä ja lääkettä lonkille workshop pe 26.8. klo 18.00-19.30

Lonkkien kankeus vaikuttaa epäedullisesti koko muuhun kehoon alaselästä olkapäihin. Nykyinen elämäntapamme jäykistää lonkat. Viisaalla harjoittelulla tilanteeseen on kuitenkin saatavilla helpotusta. Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa liikkuvuuden harjoittamista.

Tässä työpajassa pääset tutkimaan kehosi liikettä ja saat kotona harjoitteluun sopivia vinkkejä lonkkiesi terveydestä ja kokonaishyvinvoinnistasi huolehtimiseksi.

Työpajan jälkeen selkääsi tuntuu kasvaneen uutta tilaa ja aineenvaihdunta pelaa jaloissa ja koko kehossa. Olo on virkeä, rento ja joustava.

Tervetuloa mukaan! PoFlolla on kaikki tarvittavat välineet, tuo paikalle vain itsesi mukaviin, joustaviin vaatteisiin pukeutuneena, mielellään avojaloin, vesipullon kera.

Tunti sopii lähes kaikille peruskuntoisille ja tarjoaa haastetta kovempikuntoisillekin. Raskaana oleville sitä ei suositella. Sinun tulisi voida olla polviesi varassa esim. nelinkontin ja pystyä taivuttamaan polviasi. Mikäli haluat varmistaa, sopiiko tunti sinulle, lähetä Tiinalle viesti: https://tiinaahokas.fi/yhteystiedot/

Workshop toteutuu mikäli osallistujia on vähintään 3hlö

PowerFlow Studio Sastamala

Erhonkatu 2, Vammala

17.8.2022 12.00