Äänimaljarentoutus hammockissa lauantaina 16.7. Laitilassa

Äänimaljarentoutus hammockissa lauantaina 16.7. Laitilassa

Tervetuloa rentoutumaan, hengähtämään ja vahvistamaan keho-mieli-yhteyttäsi äänimaljarentoutukseen hammock-kankaaseen lauantaina 16.7. klo 16.00-17.15!
Ilmoittaudu mukaan sähköisen ajanvarauksemme kautta 11.7. mennessä

Mistä on kyse?
Äänimaljarentoutus on kokonaisvaltainen syvärentoutusmenetelmä. Äänimaljarentoutus perustuu resonointiin eli myötä värähtelyyn. Äänimaljojen ääniaallot ja värähtely kulkeutuvat syvälle kehon kudoksiin solutasolle asti ja ne syvärentouttavat sekä kehoa että mieltä. Äänimaljojen värähtelyt resonoivat kehossamme hyvin, koska kehostamme on jopa 70% vettä.

Mitä rentoutuksessa tapahtuu?
Kyseisessä äänimaljarentoutuksessa pääset piiloutumaan hammock-kankaan syleilyyn.
Anne johdattelee sinut pienellä alustuksella rentoutumisen tilaan. Tämän jälkeen hän soitaa n. 45-50 minuutin ajan erilaisia ja eri tavoin soivia, Nepalissa käsin taottuja maljoja, sekä tuulikellomaista Koshia. Soiton jälkeen sinulla on mahdollisuus rauhassa palautua ja halutessasi jäädä keskustelemaan kokemuksestasi.
Äänimaljarentoutuksessa yleistä on kokea unen ja valveen välimaastossa oleva olotila, jotkut jopa nukahtavat. 45 minuutin äänimaljarentoutus voi vastata jopa kolmen tunnin unta. Äänimaljarentoutuksen vaikutuksia ovat mm: verenpaineen lasku ja sydämen sykkeen hidastuminen, suoliston toiminnan tehostuminen, hengityksen syveneminen, rentoutumisen tunteen lisääntyminen, kivun lievittyminen, stressitason laskeminen, unenlaadun paraneminen ja lihaskireyksien helpottuminen. Äänimaljarentoutus on myös ennaltaehkäisevää, siinä pyritään vahvistamaan vastustuskykyä palauttamalla kehoa hermostollisesti, aineenvaihdunnallisesti ja energeettisesti.

Kenelle äänimaljarentoutus sopii?
Äänimaljarentoutus sopii lähes kaikille. Suosittelemme sitä erityisesti, jos koet ahdistusta, unettomuutta tai jännittyneisyyttä, olet stressaantunut, haluat rauhoittua tai kaipaat hetkeksi irtaantumista kiireistä tai ärsyketulvasta.
Emme suosittele äänimaljarentoutusta, jos sinulla on: syöpähoidot kesken, riskiraskaus, kuume, flunssa, verisuonitukoksia, akuutti migreeni tai ei-tasapainossa oleva psykoosisairaus.

Rentoutukseen kannattaa ottaa mukaan lämmintä vaatetta mm. villasukat, tyyny ja halutessasi voit ottaa myös peiton, mutta meillä on vilttejä.
Mitä mukavammin pystyt asettautumaan, sitä helpompi sinun on rentoutua.

PowerFlow Studiolta voi lainata vilttiä ja villasukkia, mutta voit käyttää myös omia.


Äänimaljarentoutuksen hinta on 20€/henkilö.
Varaa paikkasi ajanvarauksemme kautta.
Äänimaljarentoutuksen pitää Anne SuutariLisätietoja: anne@sammokka.fi tai info@powerflowstudio.fi

Tunnille otetaan rajallinen määrä osallistua, mutta minimiosallitujamäärän on täytyttävä, jotta tunti toteutuu

PowerFlow Studio
Katajamäentie 1
Laitila

18.6.2022 12.00